LEYLA BAYRAM İLKOKULU

Vizyon: Milli eğitimin amaçlarına uygun , başarıyı hedef olarak seçen , kaliteli bir eğitim vermek ve yenilikçi anlayışıyla eğitim-öğretim yapmak.

Misyon: Kendini geliştiren öğrenci ve öğretmenleri ile beraber öğrenci merkezli , çevresi ile uyumlu örnek bir okul olmak.

Başarılar: Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında okulumuz velilerine yönelik 1. ve 2. kademe olmak üzere okuma-yazma seferberliği ilan edip bu konuda çevremizdeki okumaz-yazmaz sayısının hızla azalmasına önemli derecede katkıda bulunduk.

Saatler: Sabah Grubu:07:30-12:20 Öğlen Grubu:13:00-17:50
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://leylabayramilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilkent Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi No54 Avcılar/İSTANBUL Okulumuza ulaşım Avcılar İstabul ünv. yanından hareket eden Tokat mah. minibüsleri ile sağlanmakatadır.

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Avcılar ilçesi Yeşilkent Mahallesinde olup ulaşım belediyeye ait 142 F numaralı otobüslerle ve minibüslerle sağlanmaktadır.

Ulaşım Belediyeye ait halk otobüsleri ve minibüslerle ilçe merkezine ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km